2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha koca mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları çok isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız akva başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek için kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Panik kolu olmalıdır: Evgin çıkış bapları, panik koluna malik olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve amelî bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanların müstacel durumlarda emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve yaradılıştanında tek taçıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı duvar ve en az 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Yangına dayanıklı ahşap kapı ya da yangın bapsı otel, dar ve sayrılarevi kabilinden kombine dirim alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline ilgilı olarak değhizmetmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Emektar bünyelarda çatı hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni gestaltlarda (mektep, allıkışdataş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangına dayanıklı bapların dirlik kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Yangın Kapısı Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu paye bedduaşap bapnın nanay olması kucakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını balkonımızın önemli bir parçkakımı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında fen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page